In diverse sectoren staan mannen en vrouwen in ge├╝niformeerde beroepen, letterlijk in de frontlinie, ten dienste van een veilige en vrije samenleving.
Medewerkers van Defensie, Hulpdiensten, Politie, Ambulance, Brandweer, Beveiliging en Handhaving, zijn de ‘verzekeringspolis’ of ‘het slot op de achterdeur’ van onze maatschappij; ze bewaken wat ons dierbaar is of lossen incidenten, conflicten, calamiteiten en crisis op voor onze samenleving.
Ze doen dus letterlijk een stap naar voren, daar waar de gemiddelde burger instinctief wegloopt.

High Risk

First-Responders, hulpverleners of andere medewerkers in ‘hoog-risico-beroepen’ ervaren in hun operationele optreden, wat het is om te beslissen of te handelen onder druk en ervaren met regelmaat de effecten van acute, mentale en fysieke stress en vermoeidheid op hun brein, hun ‘staat van zijn’ en het ‘handelen’.

Door een actieve ademhalingssessie met een confronterend IJsbad in een veilige setting kan ik je laten ervaren wat je primaire stress respons is en hoe je hier mentaal en fysiek middels ademhaling en de juiste mindset zelf de controle over kunt nemen.

Een IJsbad is confronterend, pure natuurkracht, keihard, maar super (h)eerlijk!

In een ijskoud bad is er geen weg terug; je primaire stress-respons komt in zijn ware aard naar boven.

Een adem & ijs sessie is een preventieve (MBI) interventie voor stressbeheersing.

‘It takes one to know one’ – Ik wil ik je graag begeleiden in een pure confrontatie met je primaire stress-respons, zodat je mentaal vitaal en fit in de frontlinie je werk kunt doen.

Je gaat ontspanning vinden in een spannende en uitdagende situatie. Door middel van je ademhaling en mindset maak je dit zelf mogelijk.

Ik geloof er in dat medewerkers in een ‘hoog risico beroep’ / ‘First-responders’ met een gezonde geest in een gezond lichaam het verschil kunnen maken.
Ze moeten in een sub-optimale omgeving, mentaal vitaal en optimaal kunnen presteren en vanuit relatieve rust hun cruciale werk kunnen doen.
Daarom geef ik speciaal voor deze groep bij deelname aan een workshop 15% korting!

Persoonlijke 1 op 1 sessies, mentaal vitaal teamsessies of bedrijfsworkshops voor specifiek hoog risico beroepen, first-responders en hulpverleners worden altijd in overleg, naar behoefte en op maat gemaakt.

Your body can stand almost anything. It’s your mind that you have to convince.